مسابقه آشپزي غذاهاي سنتي و محلي به مناسبت گراميداشت روز ملي مهارت در فنی و حرفه ای خواهران گچساران برگزار شد. به گزارش خبرنگار امید ملت،رئیس مرکز آموزشی فنی و حرفه ای خواهران گچساران گفت: در اين مسابقه 50 نفر از بانوان فنی حرفه ای این شهرستان در قالب گروه های مختلف مهارت خود را […]
مسابقه آشپزي غذاهاي سنتي و محلي به مناسبت گراميداشت روز ملي مهارت در فنی و حرفه ای خواهران گچساران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار امید ملت،رئیس مرکز آموزشی فنی و حرفه ای خواهران گچساران گفت: در اين مسابقه 50 نفر از بانوان فنی حرفه ای این شهرستان در قالب گروه های مختلف مهارت خود را در آشپزي انواع دسرها، شرینی ها و پیتزاها به نمايش گذاشتند و در پايان، نفرات برتر جوايزي دريافت كردند.
فاطمه اسدی گفت: الگوسازي تغذيه سالم و ترويج غذاهاي بومي و محلي از جمله اهداف برگزاري اين مسابقه بود.
وی بیان کرد: ارزش مواد غذايي بكار رفته در غذاها، رعايت اصول بهداشتي، خلاقيت، طعم و تزئين غذا معيار سنجش غذاهاي برتر در اين مسابقه از سوی هيات داوران بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری "امید ملت" محفوظ است.
طراحی سایت : راستچین